Svart vinbärsgelé - LCHF


Du behöver:

1/2 L svarta vinbär
1/2 dl vatten
Ica Stevia strö efter smak
3 gelatinblad

Gör såhär:
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
Koka upp vinbär o vatten och låt sjuda några minuter, dra av ftån plattan och söta efter smak (vinbär är olika sura, så du kan behöva allt mellan 0,5 dl till 2 dl - prova dig fram!). Sila puréen igenom en finmaskig sil, pressa ur vattnet ur gelatinbladen och låt dom smälta ner i puréen, vispa försiktigt till dom har löst sig helt och häll sedan upp puréen i valfri burk/skål. Ställ att kallna i någon/några timmar i kylskåp!

Tips på vad jag har detta som tillbehör till får ni senare ikväll ;)


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0