Piccanta Milanese - LCHF


2 personer
Du behöver:

2 fläskkotletter
1,5 dl mandelmjöl
2 ägg
3 dl riven parmesanost/stark lagrad ost
Salt o peppar
Smör att steka och ösa i

Gör såhär:
Bena ur fläskkotletterna om de har ben. Blanda ägg, riven ost med salt och peppar - smaksätt med någon krydda om du vill, vi tog lite Pasta Rossa. Hetta upp en stekpanna och smält smöret i, vänd kotletterna i mandelmjölet och sedan i äggsmeten och lägg ner dom i en het smörad panna. Sänk till medelvärme och rör inte kotletterna, så paneringen stelnar. Stek ca 2-3 minuter/sida och var försiktig när du vänder köttet! När du vänt köttet så ös med smör då och då.
Servera direkt! Vi hade sallad (blandsallad, tomat, gurka, fetaost) med oljebaserad dressing till :)


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0