Tacopaj - LCHF


4 personer
Du behöver:

1 kg köttfärs
Smör att steka i
1 sats tacokrydda
0,5 dl vatten
1/2 burk Cantadou paprika och chili
2 dl grädde
1 röd lök i skivor
4 skivade tomater
2 dl riven ost
Salt och peppar

Gör såhär:
Stek färsen i smör, salta, peppra och krydda med tacokryddan. Häll över vattnet och låt det koka in i i färsen.
Sätt ugnen på 250 grader. Blanda Cantadouosten med grädden. Skiva tomater och rödlök. Ta fram en ungsfast form och häll över färsen där i, sedan rödlök i ett lager och tomater ovanpå. Häll såsen över allt och toppa med riven ost, avsluta med pepparkvarnen. In i ugnen i ca 10 minuter tills den fått fin färg. Servera med en god sallad och dressing in an instant :)


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0