Vaniljglass - LCHF


Man kan egentligen ha i vad som helst i sin vaniljglass, och det finns tusen sätt att göra den. Godast är om man kokar grädde med smaksättning och sedan låter svalna (och bli kylskåpskallt) innan man kör det i glassmaskinen. Men om man som jag är en väldigt otålig människa så kan man göra "snabbglass" - dvs blanda ihop alla inhredienser och sedan köra direkt i glassmaskinen. Det här receptet är bara ett hopplock av vad jag hade att tillgå i kylen ;)

3 personer
Du behöver:

1,5 dl grädde
1 dl Kesella
1 tsk vaniljpulver
1 äggula

Gör såhär:
Blanda alla ingredienser, se till att smeten är kylskåpskall när du häller i den i glassmaskinen. Kör i maskinen ca 5-10 minuter till du har önskad konsistens. Servera direkt med lite bär!


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0