Fakir, dag 1. Lunch - LCHF
1 person
Du behöver:
1 kycklingbröst
50 gr spenat
25 gr kokosfett
25 gr keso
några droppar citron
salt och peppar
Gör såhär:
Koka kycklingen (jag sous vide:ade den - det ger mer smak och mindre KH) i ca 10-15 minuter tills köttet är helt vitt utan minsta tillstymelse till rosa färg. Smält kokosfett och låt spenaten tina i fettet, tillsätt några droppar citron, salt och peppar. Blanda i keson. Jag ÄLSKAR nymald peppar (tips!) så jag pepprar tusan över hela tallriken innan jag äter. :D
Fett: 27 gram
Protein: 26,5 gram
Kolhydrater: 0,5 gram
Kommentarer
Postat av: Veronica
Lät smarrigt, skall testa!
Postat av: FrökenNilsson
Vacker tallrik!!
Spenat va längesen kanske skulle göra en soppa idag, passar kanske den ömmande halsen.....
Trackback