Bounty, recept. LCHF

Ca 20 st
Du behöver

1 dl vispgrädde
1 dl kokosmjölk (santa maria!)
50 gr kokosfett
2 dl kokos
Ev 1 msk kokossocker

Gör såhär:
Koka ihop allt utom kokosflingorna och låt sjuda i ca 15 minuter på mellanlåg värme tills smeten är något mer trögflytande. Tag av från plattan och vänd ner kokosflingorna, låt svalna i rumstemperatur och häll sedan över i en skål och ställ in i kyl/frys för att stelna. Efter minst 40 minuter, ta ut dom och rulla bollar och in igen i frys/kyl. Dom är supergoda som dom är vid det här laget, men känner man att man vill unna sig choklad så doppar man dom i ca 100 gr mörk choklad (minst 70%!). Toppen att ha i frysen och ta fram när suget smyger sig på ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Neej, det var inte alls gott tyckte jag.

2012-05-15 @ 18:51:49
Postat av: Matilda

Hej Anonym!

Vad tråkigt att du tyckte det! Jag antar att uttrycket "Smaken är som baken" passar in, för här hemma gick dom åt som smör i solsken ;)



Matilda

2012-05-15 @ 20:22:50
URL: http://vagligt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Joo, det är ju tur det. Då har man ju chansen att få äta godis som inte alla andra vill ha :-)

2012-05-23 @ 13:40:26

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0