Bounty, recept. LCHF
Ca 20 st
Du behöver
1 dl vispgrädde
1 dl kokosmjölk (santa maria!)
50 gr kokosfett
2 dl kokos
Ev 1 msk kokossocker
Gör såhär:
Koka ihop allt utom kokosflingorna och låt sjuda i ca 15 minuter på mellanlåg värme tills smeten är något mer trögflytande. Tag av från plattan och vänd ner kokosflingorna, låt svalna i rumstemperatur och häll sedan över i en skål och ställ in i kyl/frys för att stelna. Efter minst 40 minuter, ta ut dom och rulla bollar och in igen i frys/kyl. Dom är supergoda som dom är vid det här laget, men känner man att man vill unna sig choklad så doppar man dom i ca 100 gr mörk choklad (minst 70%!). Toppen att ha i frysen och ta fram när suget smyger sig på ;)
Neej, det var inte alls gott tyckte jag.
Hej Anonym!
Vad tråkigt att du tyckte det! Jag antar att uttrycket "Smaken är som baken" passar in, för här hemma gick dom åt som smör i solsken ;)
Matilda
Joo, det är ju tur det. Då har man ju chansen att få äta godis som inte alla andra vill ha :-)