Fakir, dag 2. Lunch - LCHF


Jag hittade lite kallrökt lax i frysen i morse som jag tog ut. Funderade länge på vad jag skulle göra med den stackars laxen men till slut blev det något så snabbt och lätt som laxtartar! :)

Du behöver

Lax (efter hur hungrig du är)
Kräftstjärtar
Dill
Hemmagjord majonnäs
Rapsolja
Salt o peppar
Några droppar citron
Ett blad isbergssallad

Gör såhär:
Grovhacka lax och kräftstjärtar och blanda med majonnäs, dill och rapsolja. Smaka av med lite salt och peppar. Låt tartaren stå i kylen ca 30 minuter så den sätter sig. Hacka salladen, droppa lite citron över och servera med laxtartaren.


Kommentarer
Postat av: FrökenNilsson

Fräscht, gott, mättande!

2012-04-25 @ 08:05:23
URL: http://frokennilssonskok.blogspot.com

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0