Hamburgebröd - LCHF

9 bröd
Du behöver:
1 ½ dl mandelmjöl
½ dl profiber
2 msk sesamfrön
2 dl riven lagrad ost
4 ägg
2 tsk fiberhusk
knappt ½ tsk salt
1 tsk bakpulver
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa äggen pösiga och blanda under tiden alla de torra ingredienserna. Blanda ner osten och äggen i torrvarorna och låt stå en stund. Placera ut muffinsformar (jag använde silikonformar) i en muffinsplåt och fyll till 3/4 upp med smet, grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera med hemmagjorta nötfärsburgare (nötfärs, ägg, kryddor, salt o peppar) och valfria grönsaker. Kan med fördel serveras med LCHF-ketchup och Amerikansk hamburgedressing (den vanliga som man köper i affären - innehåller bara 4 KH/100 gr!).
Kommentarer
Trackback